lørdag 18. oktober 2008

stoffer er kjøpt og symaskinen er pakket opp..........




i dag var jeg innom fretex i god tro på å finne noe fint.........men der tok jeg feil og havnet tilslutt på jysk. kjøpte en rull svart,en rull grått og svart tjukkere stoff,2 mønstrete putertrekk og et svart fleeceteppe og selvfølgelig svart trådsnelle,for nå skal det bli svarte forklekjoler og posebukser til jentene,og forhåpentligvis et matchende skjørt til ho mor.......dette blir spennende!!!!!!!!!!



så var det symaskinenen da.................jo den stod visst på loftet på garasjen,en stund siden den sist ble brukt ja.........jippi dette blir gøy!!!!!!!!!men når skal jeg få tid til å begynne................takk for mønster cathrine!!må bare få skrevet det ut en eller annen plass,vår printer har streiket typisk.tror jeg tegner en forklekjole selv,bare for å komme igang jeg!!!!!

1 kommentar:

GRASRODA sa...

ah, de to putetrekkene sto jeg m i hånda jeg også i går, men la dem tilbake... så da får vi se hva du kan trylle frem:)jeg har sittet å lest i den gamle boka jeg lånte, prøver å forstå meg på "mønsterverden", dette er nytt for meg:)Jeg fant en hel rull med blomstrete 90 tall-stoff etter mamma i kjelleren i kveld,så jeg har prøvd meg på mine livs første applikasjoner,...øvelse gjør mester, men jeg blir ihvertfall litt bedre kjent med maskinen min, og det kan jo være greit når "vi to" har tenkt å bruke en del tid sammen fremover!! Lykke til med syingen, så snakkes vi kanskje til uka. Jeg ser jeg må få tak i mer tråd, kommer jo et stykke med hvit,blå og svart, med det finnes jo så mye mer også der ute...!
God natt!